Beoordelingen van Sushi 8 Eindhoven

Recente recensies

4.0
Bart
20 augustus 2023

TOP bestelling! Snel, vers en erg lekker. En ook nog een lage prijs vergeleken met andere sushi.

Jet Van Leeuwen
14 augustus 2023

dat is het moest ophalen en niet bezorgen

Ronald
5 augustus 2023

Ze waren heerlijk!

Jermain
22 juli 2023

Het eten en de sambal was ontzettend lekker! Hartstikke bedankt!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Daf trucks
18 juli 2023

Grote bestelling voor 10 pers iedereen super tevreden ! Zelfgemaakte sambal is een aanrader !

P
7 juli 2023
Kees
25 juni 2023

De kwaliteit is zoals altijd goed alleen deze keer vd 3 gerechten 2x geen nasi maar bami , misschien door de drukte en hitte keer mis gegaan ???

Johan Smits
4 juni 2023

Lekker eten en de satƩ is geweldig

Lotte
17 april 2023

Het was heerlijk. En optijd klaar.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Lotte! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

A V
11 april 2023

Eten is niet klaar op de aangegeven tijd, het gaat pas de pan in wanneer ik daar ben. Als ik aangeef om 6 mijn eten te willen afhalen zou het fijn zijn als het ook om 6 klaar is.

.
17 maart 2023

Erg lekker gegeten, was ook optijd klaar. Top !!

Sammy Go
8 maart 2023

De order zelf was prima toen hij klaar was, maar hij was niet klaar op de afgesproken tijd en de keuken wist niet dat ie er was.

Remco
28 februari 2023

Bestelling zou om 17:15 uur klaar staan. NIET dus, werd 17:45 uur!!!!!! Wie betaald de parkeerkosten, niet Sushi8 kan ik je verklappen. Niet ff bellen dat ze ietsjes vertraging hebben opgelopen, nee dat interesseert ze geen bal. Eens en NOOIT meer.

ejc willemse
27 februari 2023

Had pekingeend besteld. Het was walgelijk ,verschrikkelijk vies en een en al bot. Niet normaal dat dit eten zo verkocht mag worden

Onbekend
4 februari 2023

Heerlijk gegeten!

Paul gressmann
29 januari 2023

Wachttijd veel te lang

van moergestel
10 januari 2023

Nette service plus extra lekker cadeautje. Super fijn!

Paitze
6 januari 2023

Hele grote bestelling gedaan alles klopte en op tijd klaar super lekker voor goede prijs en heel vriendelijk personeel. Open keuken geeft een fijn zicht op hygiene die ook top is !

Mieke
4 januari 2023

Heerlijk!

Sara
4 januari 2023

Sushi ziet er lekker uit en smaakte ook prima. Alleen viel de sushi ons beide niet goed en hebben om en om op de wc gezeten.

van Daal
27 december 2022

Erg lekkere sushi! Bereiden duurde wel langer dan afgesproken afhaal tijdstip.

Feliscia
5 december 2022

Vers bereid!! Wok gerechten met garnalen en kip besteld. Smakelijk weer echt lekker en voor herhaling vatbaar

Nina
21 november 2022
Piet
31 oktober 2022

Weinig smaak aan de vis. De kip was ook flauw. De groenten waren goed gewokt

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw feedback. We gaan hier extra op letten. Team Sushi-Eight

Mascha arts
8 oktober 2022

Surf en turfbox besteld was fantastisch!!!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen!! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Meta Glover
6 oktober 2022

Erg lekker, snel klaar en erg veel! Buikje vol

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen!! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Rhea
12 september 2022

Good service and amazing quality šŸ˜Š

Raquel Alvarez
15 augustus 2022

Geen saus gevraagd (allergie). Sushi geleverd met saus erop. No sauce requested (allergy). Sushi delivered with sauce on top.

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw feedback in acht nemen en hier in het vervolg beter opletten! -Team Sushi Eight

N Schellekens
13 augustus 2022

Dit was de eerste keer dat wij hier bestel hebben in Eindhoven... Maar kan het zeker aanraden Heerlijk gegeten goede service echt top dat kom je niet meer snel tegen in deze tijd!

Reactie van Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw compliment! Graag tot snel! -Team Sushi 8

Sammy
3 augustus 2022

Very good and tasty food! 5 stars!

Jeffrey
13 juni 2022

goede service, vriendelijke personnel Voor de prijs die je betaald is heel erg goed. Zeker een aanrader.

Pr
12 juni 2022

Goed gevulde box. Eten was nog warm. Smaakte goed. Zowel de bami met kip als de bami met garnalen zijn hier erg in trek. Alleen jammer dat er niet bezorgd wordt. Maar afhalen van bestelling was correcte tijd!! Zeker aanrader!!!!

GML - HTC68
25 mei 2022

Het was wederom heel erg lekker, bovendien keurig bezorgd op werkplek.

Pjotr
16 mei 2022

Op tijd, lekker, betaalbaar en behulpzaam personeel. Helemaal top!

anoniem
26 maart 2022

wok-bestelling 3e keer niet op tijd gereed

Ellen
10 februari 2022

Het was heerlijk!

Reactie van Sushi 8

Beste Ellen, bedankt voor de review! Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Rick
6 februari 2022

Lekker eten, zoals altijd. Precies op afspraak klaar ( online besteld) Topper!!

Reactie van Sushi 8

Beste Rick, fijn om te lezen dat alles naar wens was!

Poppy
24 januari 2022
Quiona
30 december 2021
Esmee
28 december 2021
Fabian
9 november 2021

Altijd lekker eten , verse groenten , goedkoop , wat wil je nog meer.. ik eet bij tonys in Eindhoven regelmatig sinds 2017

Reactie van Sushi 8

Dag Fabian, heel erg bedankt voor het compliment. We zijn blij dat een vaste klant, zoals u, zo tevreden is! We zien u graag snel terug - Team Sushi Eight

Jolanda
5 november 2021

Heerlijk gegeten! Net weer wat anders dan anders. Goede prijs voor aangeboden aantal stuks en soorten sushi.

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling, graag tot snel! -Team Sushi 8

Robke
28 september 2021
Lotte
23 september 2021
S. Strekker
10 september 2021
Femke
23 augustus 2021

Heerlijke sushi, royaal gevuld en met topping, erg lekker en zeker geen standaard, we hebben genoten samen met de kinderen

Reactie van Sushi 8

Dag Femke, fijn om te horen dat u heeft genoten! Graag tot snel - Team Sushi Eight

Melanie Kwetters
9 augustus 2021

Kwaliteit was zeer goed! Alleen zaten er wel te weinig eetstokjes (3) en sojasaus flesjes (2) bij voor de hoeveelheid sushi die we hadden (80 stuks). Toen ik aangaf dat we met 4 personen waren kreeg ik met moeite een extra sojasaus flesje mee.

Reactie van Sushi 8

Dag mvr. Kwetters, heel erg bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw tips in acht nemen en hier in het vervolg beter mee om gaan! - Team Sushi Eight

Marial
7 augustus 2021

Super vers en lekker top kwaliteit